3.Napszemüveg

Szerencsére egyre többet süt a nap, így szépen előkerülnek a napszemüvegek. Már akinek van  😀. Őrületes dioptriával, azért ez nem is olyan egyszerű feladat, na meg nem is annyira olcsó. De nincs bolondozás, ide bizony egy dioptriás napszemüveg kell.

Mikor elkészült, az jutott eszembe, hogy eddig hogy a francba tudtam enélkül élni, ez a világ legnélkülözhetetlenebb dolga (az olyan szarul látóknak mint én mindenképpen). Boldogan indultam el benne reggel a munkába. A lépcsőházba persze még nem mertem felvenni, mert ha legurulok a lépcsőn, vehetek új fogsort is, az meg most nincs bekalkulálva 😋. Az utcán persze csodanapszemüveg fel, vonulok, mint Rothschild báróné. Kb 3 percig. Mert a zöldségesbe be kell futnom. Napszemüveg le, másik fel. Sajnos útközben van még egy papírbolt és egy pékség, ahol naná, hogy halaszthatatlan ügyintézéseim vannak. Mire beérek a munkahelyemre, kb 9x cserélem a fejemen a szemüveget. Megbolondulok.

A környezetem nem igazán bír velem, én persze küzdök a helyzettel egy darabig, mint egy fogatlan oroszlán, de bmeg be kell látnom: ez egy qva drága kísérletezés volt. Csodabrille megy a fiókba, én meg beköltözöm egy barlangba: napsütés likvidálva.

Kis duzzogás után meggyőztem magam egy fényre sötétedős szemüveg vásárlására. Nagy küzdelem után, megtaláltam a megfelelőt. Megkér az eladó, diktáljam már be a szárán levő számokat. Hogy mi? Vannak számok a szárán? Sosem vettem észre. Ha leveszem a fejemről, konkrétan azt sem látom, hogy valami van a kezemben, nemhogy a szárát. Levettem, és ott ültem színekkel körülvéve, mert azon kívűl semmi mást nem láttam. Kiszöktem volna az optikából zavaromban leginkább, bár akkor meg fejjel bemegyek a bokorba, a fogaimnak megint annyi😂😂😂 de a csaj profi, megoldja helyettem a dilemmát.

Nemsokára mehetek is érte. Gyönyörű! Imádom! Látok is. Kifizetem, (mondjuk mintha a fogamat húznák) Nem volt olcsó, viszont qva drága volt.😂😂😂 Most itt állok az optika előtt, konkrétan annyi pénzem nem maradt, hogy gyalog hazamenjek 😀 DE! Qva jól nézek ki 😋 ( valaki kísérjen már haza )

Azt hiszem, mindenkit utálok innentől fogva, aki lát szemüveg nélkül😋

Oszd meg, különben megsértődöm!😜 Fogadj szót!🤣