7. Ügyintézés Rozálosan

🤣Őrült nők ketrece. Azt hiszem oda való vagyok🤣 Vannak reggelek, mikor elkalandozok fejben erre- arra. Szeretem magam ezeken a reggeleken, mert szerintem kimondottan jó arc vagyok ilyenkor🤣🤣🤣

Ez is egy ilyen kipihent- elkalandozós téli reggel.
A reggeli kávé mellé gondoltam beszerzek egy kakaós csigát a ház melletti pékségből. Pillanatok alatt felöltöztem, a kabát és a sapka is pikk-pakk rám került.
Nem kellett sokat sorban állnom, hamar végeztem. Aztán kifelé jövet újabb és újabb dolgok jutottak eszembe, mint létfontosságú- elintéznivalók.
(Épp csak a harmadik világot nem mentettem meg).
Na, ha már itt a bank, befutok. Csak egy gyors elintéznivaló.🤣🤣🤣
Odabent 74 fok, én sapkában, mert nem akartam a pékség miatt hajat mosni.( eredetileg csak ez volt tervben)🤣🤣🤣 Qvára kócos vagyok, szanaszét feküdtem az iccaka a „hálivúd”-i frizurám, Na ezért jó, ha van egy sapkád: felcsapod a fejedre oszt szaladhatsz is a világ végére szar frizurában is.
A bankban nem kell sokat várakoznom, viszon kb 74 fok van odabent.Pikk pakk sorra is kerülök, viszont a víz már szakad rólam annyira fűtenek😂😂😂
Először a sapkám veszem le. Nem igazán zavar a torzonborz frizurám, mert megnyugtat, hogy kb 4 perces dolgom van az ügyintézővel, csak nem lesz gond. DE LETT !!!
Ugyanis a kabát is lekerült rólam.
És tárgyalok. Halál komolyan. Kamatlábak, hozamok…..,semmit nem értek, amit a csaj mond. Látom rajta, hogy kínlódik, alig bírja visszatartani a röhögést. Először nem értem, mi olyan vicces.
Aztán belenézek a falon levő tükörbe: óóó bmeg, konkrétan deréktól felfelé PIZSAMÁBAN vagyok!!!!!!Egy macis pizsamában!
Szerintem a kivégzésem is aláírtam lányos zavaromban, csak hogy szabadulhassak 😂
Szegény csaj azóta az asztal alatt fekszik a röhögéstől és hogy kért veszélyességi pótlékot, az tuti fix😜😢🤣
Kifelé már persze nyakig felhúzott kabátban úgy vonultam, mint Romanova cárné 🤣🤣🤣. Szempillám sem rebbent😛
(Jesszus, lehet dolgozni is mentem már pizsamában🤣🤣🤣)
Oszd meg, különben megsértődöm!😜 Fogadj szót!🤣